چاپ CD , چاپ سی دی,چاپ دی وی دی, چاپ و رایت و تکثیر,قفل گذاری سی دی ,چاپ کارت ویزیت فوری

نحوه چاپ عکس بر روی کیک

چاپ کیک (1)

امروزه به وفور می‌توان در ویترین قنادی‌ها کیک‌هایی که بر روی آن‌ها تصاویری از شخصیت‌های کارتونی و یا حتی یک عکس شخصی سفارشی نقش بسته شده است را مشاهده نمود. معمولاً با استفاده از چاپگرهای مخصوص این تصاویر را در شیرینی پزی ها و قنادی‌ها تهیه می‌کنند. اما شما نیز با استفاده از آموزش‌های زیر، می‌توانید در خانه تصاویر ساده خوراکی را بر روی کیک ایجاد نمایید. پس با ما همراه باشید.

چاپ عکس بر روی کیک در ۶ مرحله:

چنانچه فردی کارگاه کیک و شیرینی پزی دارد، یا تولید کننده کیک و شیرینی خانگی می‌باشد و می‌خواهد دارای امکان حرفه‌ای چاپ عکس بر روی کیک باشد، پیشنهاد می‌شود تا لوازم قنادی ذیل را تهیه کند: کاغذ خوراکی، جوهر خوراکی و پرینتر 117.

مرحله اول:

در ابتدای کار خامه و کره را بایستی تهیه نموده و باهم مخلوط کرد. گفتنی است که این مخلوط باید به میزان بسیار کمی هم زده شود؛ سپس وانیل و پودر شکر را به این مخلوط اضافه نموده و مواد را با سرعت بالای همزن به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با هم مخلوط کرد. بایستی مایع بدست آمده به اندازه کافی سفت شده باشد. اگر این مایع سفت نبود، باید پودر قند یا شکر را دوباره به مواد اضافه کرد تا سفت شود. پس از آماده شدن، باید این مخلوط را کنار گذاشت.

مرحله دوم:

باید توسط یک پرینتر معمولی تصویر مورد نظر خود را در سایزی دلخواهد تهیه کرد. باید تصویر mirror گردد و در جهت معکوس، درست مثل نگاه کردن به یک آینه، پرینت شده باشد برای اولین تجربه توصیه می‌شود از یک تصویر ساده و بدون جزئیات استفاده گردد.

مرحله سوم:

تصویر مد نظر باید بر روی کاغذ روغنی چاپ شود و بر روی تخته برش قرار داده و محکم گردد. همچنین می‌توان از یک صفحه پلاستیک شفاف یا آکریلیک نیز استفاده نمود. به منظور ممانعت از لغزش دست در هنگام برش، بهتر است هردوی آن‌ها را با نوار چسب به هم محکم کرد. برای ترسیم خطوط تصویر بر روی کاغذ روغنی باید از مواد غذایی سیاه رنگ (جوهر خوراکی) استفاده کرد در هنگام کشیدن خطوط بر روی کاغذ، باید دقت شود که دست خطوط را پاک نکرده و اثر آن باقی نماند.

مرحله چهارم:

پس از آنکه با خطوط مشکی دور تصویر ترسیم شد، باید از رنگ قرمز خوراکی (جوهر قرمز خوراکی) برای پر کردن خطوط داخلی آن استفاده کرد. پس از آنکه آماده سازی و رنگ آمیزی به اتمام رسید، بایدبه کمک پشت یک قاشق فشار کمی بر روی تصویر وارد نمود تا رنگ‌ها به درستی روی کاغذ روغنی قرار گیرند و سطح کار صاف به نظر آید. باید توجه داشت که فشار بیش از حد، به سطح کاغذ آسیب وارد می‌سازد.

مرحله پنجم:

در این مرحله باید کیک را آماده نموده و سطح روی کیک را با یک پوشش رنگی مناسب با تصویر، پوشش داد. در واقع این رنگ بک گراند تصویر چاپ شده را تشکیل خواهد داد. در مرحله آخر کاغذ روغنی آماده سازی شده، روی این سطح قرار خواهد گرفت.

مرحله ششم:

لازم است به مدت یک ساعت تخته برش را داخل فریزر قرار داده و سپس آن را خارج نمود و تصویر را به آرامی از روی کاغذ روغنی برداشته و روی کیک قرار داد. در ادامه باید درب شماره یک را به قیف شیرینی پزی متصل نموده و قیف را با مایه تهیه شده در مرحله اول پر کرد و کیک را به دلخواه خود تزئین نمود.

چگونه یک کیک تصویری تهیه می‌شود؟

در کیک تصویری یا Imagine Cake، هر نوع عکس، طرح و تصویر دلخواه را می‌توان با مواد خوراکی روی کیک اجرا نمود. گفتنی است کیک تصویری توسط مواد کاملاً خوراکی چاپ می‌گردد و مواد تشکیل دهنده آن عبارتند از: نشاسته ذرت، سلولز و آب. لازم به توضیح است این مواد باید دارای مجوز از EEC اروپا و استاندارد FDA و ثبت شده تحت کد بهداشتی در وزارت بهداشت باشند. افراد می‌توانند با مراجعه به قنادی‌ها تصویر دلخواه خود را روی سی دی تحویل داده و یا از آلبوم تصاویر موجود تصویر مورد نظر خود را انتخاب کنند. در مرحله بعد باید وزن کیک مورد نظر خود را سفارش داده و در روز مراسم خود کیک تصویری سفارش داده را تحویل بگیرند. حال لازم است نحوه تهیه کیک تصویری شرح داده شود. قبل از شروع، باید با لوازم ضروری چاپ کیک تصویری آشنا شد.

چاپگر کیک تصویری (Imaging Cake printer):

برای داشتن تصویری مطلوب بر روی محصولات خوراکی نظیر کیک، کوکی‌ها و غیره، باید از «چاپگرهای کیک تصویری» با کیفیت استفاده کرد. به چاپگر خاصی برای چاپ تصویر روی کیک نیاز نیست. فقط کافی است که کاغذهای خوراکی را تهیه نموده و از چاپگرهای جوهر افشان (InkJet) استفاده کرد. تنها تفاوتی آن در جوهر مصرفی این چاپگرها می‌باشد که باید برای چاپ تصویر روی کاغذها خوراکی، از جوهر خوراکی استفاده شود. می‌توان برای چاپ، از پرینترهای مختلفی استفاده نمود، اما مرغوب‌ترین و با کیفیت‌ترین دستگاه‌های چاپگر Canon و Epson هستند که مدل‌های برتر آن شامل موارد زیر است:Canon G۲۴۰۰. Epson L۸۰۵ • Epson L۱۳۰۰ • Epson L۱۸۰۰ • Canon Gifoo •

کاغذ خوراکی (Edible Frosting Paper):

«کاغذ خوراکی» به کاغذی گفته می‌شود که می‌توان تصاویر دلخواه خود را به کمک چاپگرهای کیک تصویری روی آن چاپ نموده و کیک را با هر نقشی طراحی کرد. مواد تشکیل دهنده این کاغذهای خوراکی عبارتند از ذرت، شکر، رنگ خوراکی، آنتی اکسیدان، برنج، روغن، گیلیسیرین، وانیل و پتاسیم. برای شروع کار فقط باید کاغذ خوراکی را مانند کاغذهای معمولی داخل دستگاه قرار داد و طرح نورد نظر را بر روی آن چاپ نمود. کاغذهای خوراکی نباید در معرض هوا خشک شوند و انعطاف خود را از دست بدهند.

کاغذ ویفر خوراکی (Edible Wafer Paper):

«کاغذ ویفر»، یکی از انواع کاغذهای خوراکی می‌باشد که برای تزئین کیک، کوکی و انواع محصولات شیرینی استفاده می‌گردد. عموماً کاغذ ویفر خوراکی از نشاسته سیب زمینی، آب و روغن زیتون تهیه می‌گردد. گفتنی است با استفاده از قلم و جوهر خوراکی می‌توان بر روی کاغذ ویفر خوراکی طرح‌های متنوعی را ایجاد نمود ویا از طریق چاپگر کیک تصویری، تصویر مورد نظر را بر روی آنها چاپ کرد. همچنین می‌توان شکل‌های مورد نظر خود را بر روی کاغذ ویفر به صورت دستی و یا از طریق دستگاه‌های برش ایجاد نموده و آنها را به اشکال مختلف حتی سه بعدی بر روی کیک، کناره‌های کیک و هر قسمت مد نظر چسبانید. «انعطاف پذیر بودن» از جمله ویژگی‌های منحصربه فرد کاغذ ویفر خوراکی می‌باشد. می‌توان در حالت‌های مختلف کاغذ را روی کیک قرار داده و بدون ایجاد شکنندگی در کاغذ، برای تزئین کیک و شیرینی از آنها بهره گرفت. کاغذ ویفر خوراکی به صورت بسته بندی‌های اورجینال ۵۰ برگی و در دو سایز A3 و A4 به صورت نازک و ضخیم در بازار وجود دارند.

جوهر خوراکی (Edible Ink):

جهت چاپ تصویر خوراکی به ابزاری خاصی نیاز است نظیر کارتریج‌های خوراکی، چاپگر کیک تصویری، جوهر غذایی (جوهر خوراکی و کاغذ خوراکی با کیفیت بالا). جوهر خوراکی، «جوهر غذایی یا جوهر کیک» نامیده می‌شود. از این نوع جوهر به منظور تولید چاپ دیجیتال سفارشی یا چاپ روی مقالات خوراکی استفاده می‌شود تا کیک‌های زیبا وسفارشی به عنوان محصول کار ارائه گردد. جوهر خوراکی باید از بهترین مواد با کیفیت تهیه گردد و برای تزئین کیک، کوکی، بستنی، کلوچه و غیره به کار رود. این جوهرها در رنگ بندی متنوع و بسته بندی‌های مختلف وجود دارند که عبارتند از:

  • جوهر خوراکی مناسب چاپگرهای EPSON در ۶ رنگ شامل: زرد – آبی روشن – صورتی – مشکی – آبی و صورتی روشن.
  • جوهر خوراکی مناسب چاپگرهای CANON در ۴ رنگ شامل: زرد – صورتی – مشکی و آبی.

ویژگی‌های منحصر به فرد جوهر خوراکی:

  • خشک شدن سریع
  • غیر سمی، بهداشتی و ایمن بودن برای سلامت افراد.
  • چسبندگی فوق العاده.

جالب است بدانید جوهر خوراکی فقط با کارتریج‌های خوراکی قابل استفاده نیستند بلکه در کارتریج‌های معمولی که با جوهرمعمولی استفاده می‌شوند هم قابل استفاده می‌باشد.

قلم رنگ خوراکی (Edible Pen Ink):

متخصصان امر تولید کیک و شیرینی از لوازمی مانند قلم‌های خوراکی، کاغذ خوراکی، جوهر خوراکی و غیره برای تنوع بخشیدن بیشتر در تزئین کیک، کوکی، دونات، غذا استفاده می‌کنند. چنانچه زمان زیادی برای استفاده از چاپگر وجود نداشته باشد، استفاده از قلم رنگی خوراکی ساده‌ترین روش برای تزئین کیک و شیرینی با هر سطح موردنظر (صاف یا خشک – شکلاتی – فندقی و..) می‌باشد. از این ابزار به غیر از تزئین کیک و مواد غذایی، می‌توان برای تزئین ظروف غذاخوری نیز استفاده نمود و حتی جملات زیبا بر روی آنها حک کرد. مواد تشکیل دهنده این قلم‌ها عبارتند از: آب خالص، پروپیلن گلیکول، رنگ خوراکی، بنزوات سدیم، اسید سیتریک، متیل پارابن یا پروبیل پارابن به عنوان نگهدارنده. معمولاً در بازار قلم‌های رنگی خوراکی در ۵ رنگ زرد، مشکی، سبز، آبی و قرمز وجود دارند.

۰ نظر

دیدگاه خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

آتلیه بارداری آتلیه بارداري اجاره آپارتمان مبله